Свідоцтва учасників оази

Оаза Нового Життя ІІ ступеня. Червінська Роксолана.

Алілуя!!!

Розпочну з того, що цього року я закінчила школу і влітку була нервова вступна кампанія. oaza 2 stupenia

Ну сталося так, що я прогавила той вуз в якому хотіла навчатись. На той час було досить трагічно, бо я розуміла що ніхто не винен в тому, а лише Я))) І власне це Я було на перешкоді справжній любові, вірі та довірі до Ісуса))) Насправді, але це було дуже складно усвідомити, а ще складніше переборювати) І усвідомлення того, що ти все зможеш віддати Ісусу – ВИЗВОЛЯЄ. Бо яким би ти не був, Він каже що піде переді мною і не покине мене – “не бійся й не лякайся”. (Повт. 31, 8) Дякую Богу за можливість бути ближчою до Нього, за тих людей, яких Він ставить на моїй дорозі і через яких промовляє…

Слава Богу))))


 

Oaza Nowego Życia 1 stopnia.  Marjusz Kordek.oaza 1 s

Oaza Nowego Życia 1 stopnia odkryła wemnie nowe życie. Uczęszczam w spotkaniach oazowych już półtora roku i bardzo się przywiązalem do oazy, bez niej juz nie mogę żyć, stała sie jak narkotyk. Oaza 1 stopnia odkryła coś nowego, te 15 dni przeżyte jak okrągły rok, ponieważ każdy dzień to było inne święto, inny okres w ciągu roku. Czymś nowym dlamnie był “намет зустрічі”, który pomógł mi się dowieżyć Bogu. Poprzez codzienne rozważanie urywków Pisma Świętego, mogłem odkryć na nowo Bożą miłość. Gdy nastąpił dzień przyjęcia Pana Jezusa do swojego serca jako jedynego zbawiciela, wachałem się, ciężko było tak pantomima oazacałkowicie oddać się Panu Bogu, ale przyjełem go i odczówam, że niczego nie muszę się bać, bo Bóg jest zawsze obok mnie i mnie wspiera. Także czymś nowym była dlamnie “заступницька молитва”. Na której można było podejść do jakiejś grupki animatorów i prosić o mpdlitwe w jakiejś mojej intencji. Jakoś napoczątku uważałem, że jest mi to nie potrzebne, ale przyjaciele mnie namuwili abym poszedł. Gdy animatorzy położyli namnie swoje ręce i poczeli się modlić, odczułem że Duch Święty mnie napełnia i że on mnie poprowadzi na mojej drodze. Za wszystko chwała Bogu.


Оаза Нового Життя І ступеня. Ірина Завальська.

На цій ОАЗІ я по особливому пережила 2 дні. Це були день заступницької молитви і день сповіді. Коли робила рахунок сумління зі Святого Письма мені відкрилися нові гріхи, яких раніше непомічала, ця сповідь для мене була такою важливою. Я плакала бо зрозуміла, що своїми гріхами (які я могла уникнути,поступити правильно) я причинила біль Ісусу, навіть 1 сповідь не пережила так як цю. На заступницькій молитві мені було так добре, приємно я відчувала що Бог почує прохання тих хто за мене молиться.

За все Слава Господу!


 

 

Оаза Нового Життя І ступеня. Костецька Наталія.ONZ

В цього року я була на І ступені. Вражень я отримала дуже багато.Першим з них це тоді коли прийняла Ісуса до свого серця до кінця свого життя. Я зрозуміла що перед тим Він був, але не в моєму серці, а біля нього. Тепер Ісус є вмому серці. Ці реколекцій допомогли мені зрозуміти якою має бути молитва…Хто для мене є Ісус….Другим таким найважливіші моменти це розмова з Ісусо.Я почала розмовляти з Ісусом так як з кожною особою, а він зімною. А також та оаза допомогла мені не боятися свічити про Бога.


 

Оаза Основного Ступеня. Дудик Саша.

oaza 0 stupenia dolyna

На оазі  я прожив  два тижні без магазину і телефона. Це був радісний час!

Сподобалася праця в групах коли  ми читали і обговорювали фрагменти з Біблії та розмовляли про Ісуса і все що трапилось, коли Він жив на землі серед людей, як ми виконували завдання на каточках, писали що нам подобається і в групі ділилися. На цих реколекціях  отримав нові знання про Бога, знайшов нових друзів і ближче пізнав  Божу Любов. Вільний час сподобався, коли можна було поспілкуватися і радісно провести чаз з друзями.

Протягом оази oaza pantomimaми готували пантоміму про те, як  людина страждає від різних залежностей, а Ісус визволяє її від впливу злого, мені випала нагода зіграти роль Ісуса, це було дуже гарне пережиття. За все Слава Богу.

 

 

 


Свідоцтво учасника ОАЗИ Дітей Божих ІІ ступеня Яни
Кучеренкооаза дітей Божих в Долині

ОАЗА – це моє
наулюбленіше місці, де я думаю що на наступний рік поїду. На ОАЗі мені
сподобалося коли ми спільнотою йшли
пішки паломництвам у Гошів і ще мені сподобалося коли ми їхали на річку, їхали а потім йшли пішки на скелі Довбуша і я
надіюся що Бог дасть мені таку можливість на другий рік зустрітися зі всіма
друзями і думаю, що там будуть мої улюблені
аніматори, клерики і також отець Лукаш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *